The Oysterman

 Oesterman & Oestermeisje

Bij The Oysterman boekt u een culinair optreden. De oesterman mengt zich tussen de gasten en tijdens het openen van de oesters worden er leuke anekdotes verteld en vooral veel gelachen. De oesterman geeft uitleg over de ontwikkeling van de verschillende soorten oesters en hun smaken. The Oysterman op uw event is altijd een succes en boeken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Boek direct

oester catering
Oestermeisje oesters
Oesterman Oesters

Ontvang een scherpe prijs!

Contact Form Demo (#3)

 

Soorten Oesters

De oesters die wij openen zijn voornamelijk uit Ierland, Frankrijk en Nederland. Deze oesters zijn met veel aandacht groot gebracht. De verschilden oesters hebben wel elk hun eigen smaak en karakter.

Zeeuwse Creuse

Zilt met een lichte jodium smaak, vooral in de maanden sept - nov - april - mei is deze oester erg vol van vlees en is hierdoor iets romiger.

Fine De Claire

Deze Franse oester is gedurende het hele jaar verkrijgbaar en is een genot voor alle zintuigen. Verschillende smaken passeren wanneer je jezelf waant aan de mooie kusten van Frankrijk.

Zeeuwse Platte

De puur Hollandse oester. De naam zegt het al, een platte oester en herkenbaar door z'n mooie ronde platte vorm. De maat van de Zeeuwse Platte wordt uitgedrukt in nullen. Hoe meer nullen hoe groter de oester.

Passie

De passie voor vis, schaal en schelpdieren was er al erg lang, maar kwam pas helemaal tot uiting in New Orleans (USA). Na een jaar in deze geweldige stad te hebben gewoond, was ik verkocht. Niet alleen aan de stad zelf en geweldige  mensen die hier wonen, maar het eten! De traditionele rivierkreeften die in een grote pan worden gekookt, met een pittige bouillon en verschillende soorten groenten. En niet te vergeten, de gegrilde oesters zoals wij die op de Land Rover bereiden. Vervolgens zijn wij hier in Nederland mee aan de slag gegaan en is dit uitgegroeid tot The Oysterman. Een jong en bruisend team dat klaar staan om deze passie met u en uw gasten te delen.

 

Boek direct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.