Oesterman

The Perfect Wedding!

Op deze bijzondere dag zijn oesters goed op hun plek. Tijdens de bruiloft hangt de liefde in de lucht en de oesters zullen daar mooi aan bijdragen. Tijdens het openen van de oesters zullen er leuke verhalen omtrent de oesters worden verteld en wordt er vooral veel gelachen. Graag maken wij onderdeel uit van deze bijzondere, vrolijke, gezellig en sfeervolle dag.

Maak uw bruiloft speciaal en boek direct  een oesterman

Neem contact op 06 31002831

Leuke mogelijkheden voor de bruiloft

Oesterman

Laat een oesterman op uw partij rondlopen en laat uw gasten verlijden door de leuke oesterman en heerlijke oesters.

Foodtruck

De foodtruck is uitgestald met diverse soorten verse oesters. Daarnaast worden de oesters gegrild met pecorino, parmezaanse kaas, peterselie en knoflook.

Oesterbar

De mobiele oesterbar kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. De oesters liggen op het ijs en met diverse extra's kunt u de oesters geheel naar uw smaak maken.

Gin-Tonic bar

Mooi aangeklede mannen en vrouwen zorgen voor verschillende gin-tonic creaties. Denk hierbij aan de Hermit Gin met zeekraal en grapefruit of een Hendricks gin met jeneverbes en kaneel.

Champagne Bar

Heerlijk in combinatie met oesters of als losse Champagne bar. De trouwerij verloopt vlekkeloos en de kurken vliegen om je oren, tijd voor heerlijke bubbels. Wij hebben een erg goede samenwerking met Wellofwine, hier worden mooie, biologische wijnen geselecteerd van kleine wijnboeren.

Coffee

Laat een professionele barista heerlijke koffiecreaties maken voor u en uw gasten. Deze koffie wordt gemaakt vanuit een legeraanhanger in de zelfde stijl als de Land Rover foodtruck. | Koffiefoodtruck |