Oesterman

The Perfect Wedding!

Op deze bijzondere dag zijn oesters goed op hun plek. Tijdens de bruiloft hangt de liefde in de lucht en de oesters zullen daar mooi aan bijdragen. Tijdens het openen van de oesters vertelt de oesterman leuke verhalen omtrent de oesters. Graag maken wij onderdeel uit van deze bijzondere, vrolijke, gezellig en sfeervolle dag.

Maak uw bruiloft speciaal en boek direct  een oesterman!

Offerte

Leuke mogelijkheden voor de bruiloft

Oesterman

Laat u verleiden door een leuke oesterman die rond loopt en ter plekke de oesters open maakt. De oesterman op uw bruiloft brengt naast oesters een hoop gezelligheid en hilariteit met zich mee!

Foodtruck

Vanuit de Land Rover worden diverse oester geserveerd, zowel rauw als gegrild met Pecorino, parmezaanse kaas, peterselie en knoflook. Vanuit de foodtruck serveren wij ook Kreeft, Gamba's, Vis kroketjes, verse makreel enz.

Oesterbar

De mobiele oesterbar kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Op de bar liggen diverse soorten oesters. Elke oesters heeft een eigen herkomst en smaak. Wij vertellen graag de verschillen en zorgen voor een ware oesterbeleving.

Gin-Tonic bar

Mooi aangeklede mannen en vrouwen zorgen voor verschillende gin-tonic creaties. Denk hierbij aan de Hermit Gin met zeekraal en grapefruit of een Hendricks gin met jeneverbes en kaneel.

Champagne Bar

Heerlijk in combinatie met oesters of als losse Champagne bar. De bruiloft verloopt vlekkeloos en de kurken vliegen om je oren, tijd voor heerlijke bubbels. Wij hebben een erg goede samenwerking met Wellofwine, hier worden mooie, biologische wijnen geselecteerd van kleine wijnboeren.

Coffee

Laat een professionele barista heerlijke koffiecreaties maken voor u en uw gasten. Deze koffie wordt gemaakt vanuit een legeraanhanger in de zelfde stijl als de Land Rover foodtruck.