Oesterworkshop

Helaas gaan de oesters niet vanzelf open!

De oesters gaan wij op professionele wijze openen. Elk begin is moeilijk, maar na een aantal oesters te hebben geopend, verschijnt er bij de meeste mensen een lach op het gezicht en hebben zij de smaak te pakken.

Thuis zelf oesters openen! Thuis oesters eten is niet zo vanzelfsprekend hebben wij gemerkt. Hebben de lekkere oesters in huis dan begint het echte gevecht. HET OPENEN! En heb je deze vervolgens netjes open gekregen dan heb je kans dat je meer stukjes schelp eet dan oester! Na een workshop oesters openen is dat gelukkig niet meer het geval. Vanaf nu kan je partner, vrienden en familie thuis verrassen met prachtige oesters, zonder stukjes gruis (schelp)!

 

Oesters & Bubbels

Oesters en ...... jazeker.... BUBBELS!!

Deze combinatie is heerlijk maar de flessen zullen niet op normale wijze worden geopend. Hiervoor gebruiken wij een eeuwen oude traditie. Volgens de traditie stamt deze gewoonte uit de tijd van Napolion toen cavaleristen de techniek toepasten tijdens het vieren van overwinningen. Wellicht werd dan de rugzijde van de (echte) sabel gebruikt.

Tegenwoordig wordt de techniek nog toegepast om op demonstratieve wijze een fles te openen; daarbij wordt de botte snijkant van een speciaal daartoe bestemde champagnesabel gebruikt.

Het Sabreren van bubbels is een feestelijke aangelegenheid wat zorgt voor veel hilariteit!

De Locatie

De workshop kan op elke gewenste locatie worden verzorgt. Het is daarnaast mogelijk om de workshop aan te vullen met bijpassende hapjes en drankjes. Het is mogelijk om deze workshop te boeken voor grote en kleine groepen.

Voor de exacte beschikbaarheid en mogelijkheden vragen wij u contact op te nemen met ons, zodat wij u verder kunnen informeren.

Contact